Strona główna » Menu
jajecznica lub jajka sadzone 2 szt. / frankfurterki 2 szt. /wędlina / ser żółty /świeże warzywa
sałatka porowa / jajko z majonezem
pikle / chrupiąca grzanka
10 sztuk / podawane w sosie z białego wina, masła oraz z dodatkiem czosnku i ciepłymi grzankami
5 sztuk / podawane z sosem z podgrzybków i selekcją sałat
10 sztuk / okraszone cebulką z boczkiem
10 sztuk / okraszone cebulką
10 sztuk / podawane ze słodką śmietaną
2 sztuki / z bitą śmietaną i owocami
4 sztuki
zupa / danie główne / kompot
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
podawana z kluskami śląskimi
nadziewana szpinakiem i serem ricotta, zapiekana w serze mozzarella, posypana ostrą papryką
z serem mozzarella i papryką
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
(ok. 250 g surowej ryby) nadziewany masłem i pietruszką, podawany z cytryną, frytkami i selekcją sałat
(ok. 150 g surowej ryby) podawany z frytkami i selekcją sałat
(ok. 200 g surowej ryby) podawany z ziemniakami zapiekanymi na maśle, chrzanem, ogórkiem i selekcją sałat
z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
z solonym karmelem
z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
czarna Ceylon, malinowa, miętowa, zielona
malinowo - imbirowa z pomarańczą
jajecznica lub jajka sadzone 2 szt. / frankfurterki 2 szt. /wędlina / ser żółty /świeże warzywa
sałatka porowa / jajko z majonezem
pikle / chrupiąca grzanka
10 sztuk / podawane w sosie z białego wina, masła oraz z dodatkiem czosnku i ciepłymi grzankami
5 sztuk / podawane z sosem z podgrzybków i selekcją sałat
10 sztuk / okraszone cebulką z boczkiem
10 sztuk / okraszone cebulką
10 sztuk / podawane ze słodką śmietaną
2 sztuki / z bitą śmietaną i owocami
4 sztuki
zupa / danie główne / kompot
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
podawana z kluskami śląskimi
nadziewana szpinakiem i serem ricotta, zapiekana w serze mozzarella, posypana ostrą papryką
z serem mozzarella i papryką
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
mięso 130 g ,bufet sałatkowy, ziemniaki gotowane / ziemniaki zapiekane na maśle z oregano / ryż / kasza
(ok. 250 g surowej ryby) nadziewany masłem i pietruszką, podawany z cytryną, frytkami i selekcją sałat
(ok. 150 g surowej ryby) podawany z frytkami i selekcją sałat
(ok. 200 g surowej ryby) podawany z ziemniakami zapiekanymi na maśle, chrzanem, ogórkiem i selekcją sałat
z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
z solonym karmelem
z powidłami śliwkowymi z Szydłowa
z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
czarna Ceylon, malinowa, miętowa, zielona
malinowo - imbirowa z pomarańczą
czarna porzeczka, pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, pomidorowy
© Restauracja Słowacki 2024. Wszelkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności
Projekt i realizacja: www.wertui.pl